Pages

Open !

Assalamualaikum inilah post terakhir bagi thn ini kerana dah nak buka dah sekolah lagi2 nak UPSR !!! YA ALLAH berikanlah aku keputusan yg baik. Ish takot nih  . Tlong doakan saya mendapat  5A UPSRyep ! Thanks pertolongan pembca amat dihargai ! Waahhhhh ! Ngantoknye tidor dulu. Asslamualaikum :) 

* tulisan besak skit huhu saje jep bosang

Roti Tempayan Dari Pasar Malam

Asslamualaikum kepada pembaca yang sedang lapar... (Hihihi jahat sikit malam nih) Dan selamat malam .. Smbil tengok cerita 'Spider Man 2 ' sambil makan roti tempayan yang baru dibeli petang tadi di pasar malam . Nyum... nyum ..... Sedap !!! Nak tengok gambar nah tengok !!!!


Bila dah habis perut kenyang . Alhamdulillah.




oklah smpai sini jelah nak luahkan rasa syukur dapat makan roti tempayan . oklah Asslamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh.... ^.^



                                          

photoshop 3 (header)

Assalamualaikum , hai nih dah obses dah dengan photoshop nih ape nak jadi.... Kali ini saya buat Gambar yang lebih banyak  tapi kali ini untuk Header pulak hihi . Tengok yepp, biorlah tak cantik ponggg :)

                               






Oklah dah pening buat benda nih . Asslamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh!!! Bye !!!


                                     

Photoshop 2


                Asslamualaikum ,salam sejahtera dan hai lagi sekali , tadi photoshop jerr yang ni photoshop2 . Hah kali ini saya nak tunjuk lebih banyak gambar yang saya guna photoshop tapi kalu nak tutorial , sorry takde sebab tak reti nak buat macam mana kalau nak tahu carilah dekat blog-blog yang lain So sorry

                Haaaa nih gambar-gambarya :


Tajuk: Teman Mesra
Dibuat Oleh : Nor Syuhadah Nor Zailan
Tunjuk Ajar Keluarga Yang Tersayang 

yang kedua :

Tajuk: Pokok
Dibuat Oleh : Nor Syuhadah Nor Zailan
Tunjuk Ajar Keluarga Yang Tersayang 

yang terakhir:


Tajuk: Alam Maya
Dibuat Oleh : Nor Syuhadah Nor Zailan
Tunjuk Ajar Keluarga Yang Tersayang 
        Oklah Assalamualaikum , Jumpa lagi yepp bye  ,..... Semoga semua sihat belaka :)

Photoshop


Asslamualaikum ,salam sejahtera kepada pembaca yang baik (bodek) . Sebenarnya saya baru belajar membuat  Header yang dibuat semalam . Ini semua atas tunjuk ajar Kakak merah yang tersayang . Nanti boleh lah buat gambar by myslf . Alhamdulillah takpayah lah susah - susah surf internet cari gambooo .Mals sebenarnya. Haaa, nal tengok hasil gambar yang dibuat sebentar tadi nah tengok ..... ^.^


                                                   Dengan bangganya saya ingin mempersembahkan
                                                                      Gambar yang cantik dibuat
                                                                                   Sendiri



Lawakan !! Haaa tertawan tak ??? 

Hihihi

Oklah Assalamualaikumm ! 
Jumpa lagi di post yang lain.............





Bosann!!!!!!!

                                  Assalamualaikum, kepada pembaca yang dikasihi . Kali ini saya membuat post . Tiap-tiap hari . nih kes dah bosan buat macam-macam di FACEBOOK

                                                    

Kali ini kita buat post banyak-banyak sebab

1) Boleh menambah ilmu (penulisan)
2) Boleh memenuhi masa yang dah terbuang
3) Demi UPSR tahun depan


Rasanya banyak tuh je lah
Entah lah tak tahu nak taip apa lagi oklah assalamualaikum

        

Segala gambar diambil dari GOOGLE

MAin Lagi !!!!


 

Assalamualaikum , Salam sejahtera kepada pembacayang rajin membaca 'post ' terbaru saya ini . Disebabkan dah bosan sangat melayan semua benda yang ada di FACEBOOK, inilah masanya untuk bermain ( Mentang - mentanglah dah habis sekolah tau relaks jerr) Main apa? Dekat mana?
Haaaaaa....... Kita main dekat facebook jerrr kita main "DDtank" best!!!!!!! Nih biasa mainan untuk budak lelakitapi bagi sesiapa yang suka main tembak sana tembak sini tak apaa.... Mainan ini pon bukan setakat itu jerr banyak lagi  ..... Haa nak tau tengok gambardekat google ....

Cuba tau
1) Tak kenal maka tak cinta
2) Belumcuba belum tahu (hihihi)
       
                                     

     
                                             

                                oklah setakat sini jelah post 'I' kali ni ok Assalamualaikummm

          



( segala gambar di ambil di google)