Pages

dah nak open dah sekolah

                                                        Assalamualaikommm


Tak lama lagi sekolah  dah nak bukaak alahai sedihnye ... Tapi nanti bukak sekolah nak belajar rajin-
rajin .... Semoga dapat ape yang cikgu ajar
Tapi nnt buzyyyy pastu puase raye pastu my b'day
Wah x sabarnye rase
hihi........ mintak mintak tahun ni dapat banyak hadiah hihi...
InsyAllah saya akan belajar rajin-rajin untuk mencapai kejayaaan InsyAllah
Ya Allah Ya Tuhanku tolonglah aku Ya Allah 
mak ayah cakap kkk cakap mase sekolah rendah lah nak  skilll , nnt sekolah menengah susah nak skill sebab tuh la mak ayah suruh awk belajar rajin-rajin
ingat kawan-kawan 




                                   assalamualaikommm     bye.....

Montel Oh Montel

                                  Assalamualaikum. Hai hari ni dan hari tuh saya ade lah main dengan kucing terbiar .... kucing berbulu tebal+gemuk... maklumlah ...ayah saya kasi dia makan banyak suka lah die...!!!! tapi die tuh jenis penakut sikit tapi sakarang dia dah jinak ngan family saya lahhh mula-mula dia dengan ayah saya je tapi sekarang dah jinak ....









                       Meoww.......meow...... alamak montel dah mengiau ehhhh?????? tengah tidur comelnyee..... dia tidur .... 










mula-mula tak keluar kaki 










dah keluar sebelah












aik dua-dua pulak  














montel kena bungkus 
























ohhh yeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhh